En Smakebit Av Arktis

NOK Contact us

En Smakebit Av Arktis

Priser fra:
NOK Contact us

Sesonginformasjon:

Tilgjengelig hele året.

Informasjon:

Aktiv Events i samarbeid med våre partnere, ønsker å gi deg en Smakebit av Arktis. En opplevelse i Nord-Norge. I løpet av oppholdet med oss vil du besøke vakre fjell og fjorder, sjarmerende havner, bygder og byer, og sjeldent dyreliv. I kombinasjon med å få oppleve spektakulært Nordlys, arktisk lys og Midnattssol. Vi arrangerer alt for dere. Vi plukker dere opp på flyplassen og vil transportere dere med gode bile eller busser. Våre erfarne guider vil være vært og guide dere gjennom deres opphold i det magiske nord. Guidene vil gi dere som gjeste det du måtte behøve av informasjon og være hjelpsomme i å gi deg den beste mulige opplevelsen noensinne. Gode hoteller, gourmetmiddager på de beste restaurantene med profesjonelle kokker vil gi deg det aller beste av lokal mat server på den arktiske måten.


Spennende eventyr og aktiviteter fylt med fantastisk natur og arktiske opplevelser. Disse reisene vil stimulere alle dine sanser! Dette er en engang i livet opplevelse. Aktiviteter som nordlysjakt, midnattssol, fjellturer, ski, trugetur, topptur, seiling, snøscootersafari, reinsdyr, hundekjøring, ville dyr, grotteturer, isfiske, dypvannsfiske, samisk kultur. Alt dette i en kombinasjon av den vakre naturen her i nord. Overnatting skjer i kvalitetshoteller eller i en av våre Arctic Domes.

Vår lokalisering er; Narvik, Ballangen, Bardu, Harstad, Sortland, Svolvær, Henningsvær, Lyngen, Lyngsfjord, Tromsø og Alta.

Vi skreddersyr eventyret ut ifra dine behov, ønsker og drømmer.

Prepare to be amazed»


Varighet: Vi har turer fra 2 dager til 12 dager (1 natt til 11 netter).Priser fra:

Priser fra:

Priser fra 3000kr per person

Barn under 12 – 50% avslag


Searching Availability...

du kan også besøke oss her: