Yolo - Opplevelse

Contact us

Yolo - Opplevelse

Priser fra:
Contact us

Sesonginformasjon:

Hele året. Kontakt oss for priser og ytterligere informasjon.

Informasjon:

Har du noe som du alltid har kunnet tenke deg å gjort? Noe som kanskje er utenfor komfortsonen? Noe som står på listen din over ting du må gjøre før du dør? Vi i Aktiv Events kan tilby et stort utvalg morsomme og adrenalinfylte opplevelser. Er det noe vi ikke kan gjennomføre selv, kjenner vi folk som kan det.

Vi skreddersyr opplevelsene etter ditt ønske slik at du kan krysse av punkter på din bucketlist. Et eksempel på en slik opplevelse kan være:

  1. Grottetur til Trollkirka:
    Trollkirka er et stort rom inne i et 6 km langt grottesystem. Vi guider deg/dere og har et stort fokus på sikkerhet. Alt utstyr er inkludert. Inne i Trollkirka lager vi kaffe med vann fra den underjordiske elva som fosser inn rommet. Vi har også med mat som vi serverer der.
  2. Paragliding:
    Når vi er ferdige i Trollkirka drar vi opp på en av toppene rundt Harstad og flyr av sted med paraglider. Utsikten fra luften er fantastisk og du kan se de vakre fjordene og fjellene som er karakteristisk for regionen.
  3. Vannlek
    Hvis du fortsatt har energi igjen drar vi ut i det våte element. Der kan du stå på vannski, fiske eller få kjøre vår raske vannskuter

Bli med Aktiv Events på din You Only Live Once – opplevelse!


Priser fra:

Kontakt oss for å gi oss dine ønsker slik at vi kan gi deg et tilbud på pris og aktiviteter!

booking@aktivevents.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Searching Availability...

du kan også besøke oss her: